in procesul de partaj care va urma, cate sanse am...sau cat anume pierd din dreptul meu, daca am avut pauza in activitate te 9 ani?
99 ani in care am stat acasa avand grija de casa si de copil?
sub nici o forma sotul meu nu accepta medierea
desi apartamentul in care locuim il avem din vanzarea casei pe care o aveam dinainte de casatorie, el spera ca faptul ca am fost casnica 9 ani si ca suma vanzarii acelei case nu a fost egala cu cea a cumparari apartamentului( casa fiind vanduta cu 100 mil si apartamentul cu 140 mil, deci restul de 40 mil fiind platit de el timp de 6 ani, insa eu pe vremea aceea munceam), considera ca va castiga jumatate din apartament
asa sa fie oare? am acte care atesta ce spun
cate sanse am sa castig mai mult de jumatate...cat ma poate costa partajul avand in vedere ca apartamentul face undeva la 160 000 ron si cat ma va afecta faptul ca am stat atat de mult acasa?
perioada in care am stat acasa...de fapt am cantat la nunti...am scos bani din masaj, si am colaborat si cu o firma organizatoare de nunti
insa el imi arunca in fata ca nu am muncit cu carte de munca..deci nu pot demonstra mare lucru
Partaj
getbeget
vreau sa incep partajul si am nevoie sa stiu daca as avea ceva de castigat. inainte de casatorie, am avut o casa, casa cu care am facut schimb ptr ... (vezi toată discuția)