avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitarea unui recidivist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitarea unui recidivist

buna ziua .am si eu o intrebare in legatura cu actiunea de reabilitare a unui recidivist care trebuie facuta la tribunal .este neaparat nevoie sa imi angajez un avocat sau o pot deschide singur?si daca pot singur unde ar trebui?la judecatorul de seviciu? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:15, 27 Iulie 2011
Puteti formula cererea singur la judecatorie insa verificati daca indepliniti consitiile cerute de Codul penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A intervenit sau nu reabilitarea de drept? huzu huzu in 2005 am fost condamnat la 1,2 ani cu suspendare pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcolice iar acum in 2011 am permis si am fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vreau sa fac o adresa către baroul de avocați bucurești, ... fllu07 fllu07 Bună ziua. Vreau sa fac o adresa către baroul de avocați București, în legătură cu o doamna avocat care m-a reprezentat defectuos: a trimis pe altcineva ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, conducere in stare de ebrietate kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: ce urmari legale vor avea faptele fostului meu sot, de care am divortat in 2007 ( si din pacate inca ... (vezi toată discuția)