avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

am divortat de comun acord fara cheltuieli de judecata si partaj . acum refuza sa imi dea bunurile date de parintii mei (mobila , televizor etc ), ce pot sa fac sa le recapat este nevoie de partaj pt bunurile mele ??
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:01, 27 Iulie 2011
Daca refuza impartirea bunurilor , singura solutie este introducerea unei actiuni de partaj la instanta competenta teritorial.
si asta presupune impartirea bunurilor dobandite de la parintii mei ??
Aceasta presupune numai impartirea bunurilor comune , mai precis a celor dobandite in timpul casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj valentina78m valentina78m In cazul in care cuplul are 2 apartamente utilate fiecare cu mobila ,frigider , aragaz, televizor … in urma divortului cum se procedeza ? Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Divort-amenintare cocobubu cocobubu Sunt casatorita cu sotul meu de 15 ani si avem un copil in varsta de 6 ani. Nu mai pot suporta faptul ca sotul meu ma insala de ani de zile cu diverse femei, ... (vezi toată discuția)
Partajul sotilor este prescriptibil? Cristianna Cristianna Buna seara!Stiam ca actiunea in partaj nu se prescrie.Avem o ruda care a divortat si i-a spus cineva ca daca nu actioneaza in 3 ani i se va prescrie acest ... (vezi toată discuția)