avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... masuri legale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

masuri legale

Ce masuri legale se pot lua asupra unei persoane care are functia de psiholog dar nu are cometenta necesara pentru a exercita aceasta functie? Ramane la latitudinea ITM sau se merge pana in instanta?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:45, 27 Iulie 2011
TheoMe a scris:

In situatia de fata cine raspunde in fata legii, eu sau angajatorul care imi da alte atributii si pe care le am tercute si in fisa de post?


In speta, angajatorul este cel care se face vinovat de acest lucru ...
Angajatorului ii revine obligatia de a stabili prin fisa postului atributiile corespunzatoare postului ocupat,angajatului doar sa le respecte.In acest caz,angajatorul este cel in culpa.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Atributii de serviciu costel58 costel58 Poate fi obligat un salariat angajat pe o functie cu nivel de studii medii sa desfasoare activitati ce presupun studii superioare avand in vedere ca este ... (vezi toată discuția)
Ce primeaza: un cim sau un contract prestare servicii? MIhaitza MIhaitza Sunt angajat cu CIM pe perioada nedeterminata de 2 ani in functia de psiholog iar angajatorul deruleaza in paralel un contract de prestare servicii pentru ... (vezi toată discuția)