Buna ziua, sunt asistent medical de igiena principal, gradatia 3 - personal contractual in d.s.p si as dori sa stiu care este grila de salarizare cu salariul de baza pentru anul 2011.
Va rog sa imi specificati si legislatia in vigoare care reglementeaza acest lucru.
Va multumesc...
Legea 285/2010 - privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice si Ordinul MM si MFP nr.42/77 din 2011 privind normele de aplicare a legii 285/2010 .
Salariul de baza in 2011 se stabileste doar adaugand 15% la salariul de baza avut in 2010 ( cel diminuat cu 25%) .
Va multumesc pentru precizari, dar nu ma ajuta cu mult. Poate trebuie sa dau mai multe detalii si anume: in luna august 2010 am fost trecuta din functionar public in personal contractual prin reorganizare. Problema este ca s-a pastrat salatul de functionar public pe motiv ca nu sunt bani pentru salariul de personal contractual si ca de la 01.01.2011 voi fii platita corespunzator. La 01.01.2011 am primit un act aditional la contract prin care ma anunta ca salariul este cel de personal contractual. In luna iulie 2011 imi este comunicat ca nu este calculat salariul bine si ca trebuia sa-l am pe cel de functionar public.....
Va rog sa ma luminati si pe mine un pic pentru ca nu mai inteleg nimic, iar in situatia mea sunt multi colegi.....
Va multumesc si astept un raspuns.....