avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Eliberarea diplomei de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Eliberarea diplomei de licenta

este posibil ca, desi am luat examenul de licenta in sesiunea iunie 2010, pe data de 12 iulie 2011 sa mi se spuna ca in cazul in care vreau sa ridic diploma de licenta trebuie sa depun o cerere de eliberarea in regim de urgenta a diplomei, foii matricole si a programei analitice (de care am nevoie pt inscrierea la o universitate din strainatatre), iar astazi, 27 iulie, sa mi se spuna ca aceasta eliberarea in regim d urgenta dureaza cam o luna si dak
am noroc
(exact asa s-au exprinat secretarele printre rasete) sa vin dupa 8 august pt diploma si foaia matricola si programa analitica mai ramane de vazut :O??????????????????
nu exista nici o lege care sa stipuleze timpul de eliberare a diplomelor de licenta? chiar suntem la cheremul unor secretare care nu fac altceva decat sa isi bata joc de stucentii care apeleaza la bunavointa lor?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 13:57, 27 Iulie 2011
nu exista vreo dispozitie legala in ceea ce priveste eliberarea diplomelor de licenta;practic, acest aspect este reglementat de normele interne de functionare a respectivei facultati.
Poate fi asimilata aceasta cerere totusi cu solicitarea unui document, etc in raport cu institutiile de stat(in acest caz, termenul de raspuns la solicitare este de 30 zile).
Va indic sa solicitati o audienta la decanul facultatii sau sa depuneti un memoriu in care sa prezentati pe larg urgenta eliberarii diplomei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Probleme la facultate - datorita schimbarii numelui pe cale administrativa Ana B Ana B Buna ziua, Am si eu o intrebare. De curand mi-am schimbat numele, mi-au iesit toate actele: buletin, certificat de nastere cu noul nume, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)