avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare proprietate

Mi s-a cultivat cu griu terenul pe care am titlu de proprietate fara sa intrebe.
M-am interesat la primarie si prin comuna si nu am aflat cine este individul.
Am treierat si aparut cu pretentia de afi despagubit.
Politia din localitate zice ca si eu am facut infractiune,ca am treierat, dar pe cine actionam in judecta daca nu stiam cine si-a permis sa-mi tulbure proprietatea?
Puteam sa stau paznic in camp zile in sir pana depistam infractorul?
Ce trebuie sa fac in cazul de fata?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:44, 28 Iulie 2011
Va puteti plinge impotriva persoanei pe care o banuiti, mai ales daca aveti probe ca v-a solicitat c/valoarea recoltei in termen de 60 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare proprietate croitorumaria croitorumaria Mi s-a cultivat cu griu terenul pe care am titlu de proprietate fara sa intrebe. M-am interesat la primarie si prin comuna si nu am aflat cine este ... (vezi toată discuția)
Situatie disperata- drept mostenire/ proprietar sa nu-impozite platite la zi soparla62 soparla62 Buna ziua, doresc a deschide un subiect extrem de delicat situatie : Suntem doi frati Cristiana si Cornel. Cornel este o persoana cu handicap sever. Eu ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii (teren agricol) lidiag lidiag Duminica, 06.11.2011, dorind sa aram terenul, proprietatea tatalui, am constatat ca acesta fusese insamantat cu grau. Mentionez ca acest teren fusese muncit, ... (vezi toată discuția)