avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare proprietate

Mi s-a cultivat cu griu terenul pe care am titlu de proprietate fara sa intrebe.
M-am interesat la primarie si prin comuna si nu am aflat cine este individul.
Am treierat si aparut cu pretentia de afi despagubit.
Politia din localitate zice ca si eu am facut infractiune,ca am treierat, dar pe cine actionam in judecta daca nu stiam cine si-a permis sa-mi tulbure proprietatea?
Puteam sa stau paznic in camp zile in sir pana depistam infractorul?
Ce trebuie sa fac in cazul de fata?

Politia a consultat o doamna procuror si zice ca s-au comis 2 infractiuni:
- el ca aintrat pe proprietatea mea
- eu fiindca am treierat griul pus de el dar pe terenul meu.
Intreb:
am incalcat vreo lege prin faptul ca am treierat griul pus de el pe proprietatea mea?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 11:15, 28 Iulie 2011
Plantatiile sunt considerate a fi ale proprietarului terenului. Dvs. nu ati comis nicio infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare proprietate croitorumaria croitorumaria Mi s-a cultivat cu griu terenul pe care am titlu de proprietate fara sa intrebe. M-am interesat la primarie si prin comuna si nu am aflat cine este ... (vezi toată discuția)
Teren qeruta qeruta Buna seara Am cumparat cu ceva timp in urma un teren.Terenul acest este langa casa mea.Terenul are 2 proprietari,problema este urmatoarea;terenul acesta este ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala emiliana emiliana 1.Daca am facut o plangere penala acum 3 luni, pot sa citesc declaratia data de parat? sau organul poate sa ma informeze ce a declarat paratul? 2. Am facut ... (vezi toată discuția)