avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire rca

in urma cu 2 luni in parcarea din fata blocului a aluat fac o masina care avea asigurare casco ,de la aceasta masina s-a intins focul si la masina mea la care nu am asigurarea casco.Din pr.verbal de interventie intocmit de ISU rezulta ca sursa de aprindere este scurt circuit electric la masina vecinului.Firma de asigurare ne raspunde ca autori necunoscuti ,prin incendiere au provocat avaria, fara sa tina cont de cele mentionate de ISU prin procesul verbal de interventie.
Va rog ff frumos sa-mi spuneti ce am de facut.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 16:44, 27 Iulie 2011
Din pacate daca nu aveti CASCO prejudiciul il veti suporta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna kit13 kit13 buna seara am si eu o problema.... In dimineata zile de 24 sept 2011 in parcarea din fata blocului meu a luat foc un autoturism din cauza unui scurt ... (vezi toată discuția)
Rca masina incendiata in urma unui accident glp glp Buna ziua! Acum cateva seri masina mea a fost incendiata in urma unui impact in parcare cu o alta masina. Impactul a avut loc fara ca in vreuna din masini sa ... (vezi toată discuția)
Mi-am găsit mașina în parcare cu o aripă ușor avariată. nu știu cine a lovit-o, cum să procedez? nisico nisico In parcarea din dreptul blocului de domiciliu, am gasit masina cu o aripa usor avariata. Nu am mai circulat de trei zile. Zona parcarilor este destul de ... (vezi toată discuția)