avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea nr.9/1998 - Neplata transei a doua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea nr.9/1998 - Neplata transei a doua

Am primit Hotararea de validare in martie 2006 iar prima transa din suma am primit-o in decembrie 2006. Pana acum in august 2008 n-am primit transa a doua. Eu cred ca ar fi trebuit platita pana cel mai tarziu dec.2007, este corect? Va rog sa-mi spuneti ce cai de atac am impotriva ANRP pt.a-i determina sa-mi plateasca sumele ce mi se cuvin. Multumesc!
*** Am reusit sa vorbesc acum la telefon cu un angajat al ANRP care mi-a comunicat ca deocamdata Ministerul Finantelor nu a alocat bani pt.despagubiri in acest an, ministerul avand alte prioritati in acest an. Se pare ca la putere e ste tot dispretul fata de lege si fata de cetatean!!!
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2008
eudora, utilizator
Cel mai recent răspuns: sm23 , utilizator 20:34, 13 August 2008
Prima data trimiteti-le o adresa sa vedeti ce raspuns va dau.
in termen de 30 de zile trebuie sa va raspunda la adresa dvs, daca nu sunteti mutumit ii actionat pe contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greutati intimpinate la aplicarea l 9/1998 melcea veronica melcea veronica Actele in baza L 9/1998 le am depus in apr.1998 ,ordinul de validare l am obtinut prin proces in contencios.in 10 11 2006 dupa alte multe procese in care am ... (vezi toată discuția)
Intrebare dosar legea 290 / 2003 chirila12 chirila12 Buna ziua, am primit saptamana asta prima transa de bani de la ANRP pentru un dosar legea 290 depus la ei din august 2007, si spre surprinderea mea suma era ... (vezi toată discuția)
Legea nr 9/1998 validare anrp zeropointzero zeropointzero astept de 2 ani sa primesc validarea dosarului trimis de prefectura (07/2006) catre ANRP. am trimis solicitare in scris catre ANRP in iulie si mi-au raspuns cu ... (vezi toată discuția)