avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACT DE CONCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACT DE CONCESIUNE

Am o problema care nu pot sa-i gasesec raspunsul.
Tatal meu a murit anul trecut ,am facut acte de mostenire la notar unde am lasat act de mostenire si act de concesiune legalizat ,care tin loc de original si s-au oprit.
Pt a lua de la cimitir un nou act de concesiune nu am avut decit o copie dupa actul de concesiune original si nu mi s-a eliberat noul act.
Eu nu posed acest act in original de la tatal meu si nu pot obtine un nou act de concesiune.
Am in original actul de mostenitor si atit.
Cine poseda actul de concesiune in original nu vrea sa-l decit daca eu fac iesirea din indiviziune ,ceea ce eu nu doresc pt ca acolo sint toate rudele tatalui meu si locurile de veci au fost cumparate de bunici.
Locurile de veci apartin parohiei bisericii.
Cum pot obtine acest act de concesiune din nou pe numele meu ?
Ce pot face legal cu aceasta persoana care refuza sa-mi dea actul in original.
Cred ca trebuiau sa existe acte in original si la tatal meu dar nu sint .
Mai am o intrebare ,se poate obtine de la notarul unde am facut actul de mostenire pe numele meu o copie si cu aceasta copie legalizata sau nu sa mearga verisoara mea care detine actul de concesiune si sa faca separare in numele ei ,iar apoi sa doneze locul de veci pt a lua niste bani?
Multumesc tutoror care vor sa raspunda!

Alte discuții în legătură

Cerere de iesire din indiviziune cu bucluc brucca brucca Am primit citatie,dar sint cetatean strain cu domiciliu in strainatate. Sint putin confuza si am nevoie de mai multe raspunsuri de specialitate. Verisoara ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci Stroe Mariana Stroe Mariana Buna ziua, am obtinut un act de donatie a unui loc de veci, sunt nepoata grad 5 rudenie, preotul de la cimitir nu vrea sa imi faca actul de concesiune pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, familia mea are de generatii un lot de sase locuri ... mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Familia mea are de generatii un lot de sase locuri de veci intr-un vechi cimitir parohial ( aici sunt inhumati bunici, matusi…) . Acestea au fost ... (vezi toată discuția)