avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legalitate constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legalitate constructie

este legal ca un vecin sa isi faca geam spre curtea mea si as mai dorii sa stiu care este numarul maxim de porci care ii poti avea intro gospodarie la tara ? de asemenea in cazul in care nu este legal as vrea sa stiu ce po face.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:08, 27 Iulie 2011
Art.612 Cod civil spune ca:

"Nimeni nu paote avea vedere sau ferestre spre vedere, nici balcoane sau alte asemenea proprietati ingradite sau neingradite a vecinului sau, de nu va fi o distanta de 19 decimetri (1.90 m) intre zidul pe care se deschid aceste vederi si proprietatea vecina."

Daca se respecta distanta atunci este legal.

Nu exista un numar limita de porci/animale domestice care poit fi crescute. Totusi trebuie respectate anumite criterii sanitar-veterinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta de construire locuinta fata de hotar gaskoe gaskoe Bun gasit. Doresc sa construiesc o locuinta P+M. Partea din spate a casei are, conform schitelor din proiect, distanta de 90 cm fata de hotar. Dirigintele ... (vezi toată discuția)
Drepturile propietarului mondocdaniel mondocdaniel Ma numesc Mondoc Danie,l sunt din Campulung Muscel Arges.vecinul meu de langa casa vrea sa ma dea in judecata sa astup geamul ce da spre propietatea lui , ... (vezi toată discuția)
Legislatia in constructii alex&mm alex&mm As ruga sa-mi spuna cineva daca exista vre-o lege care sa-mi interzica,la o cladire,amplasarea unui geam,cu vizibilitate spre curtea vecina,s-au spre cladirea ... (vezi toată discuția)