avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... liniuta de pe certificatul de nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

liniuta de pe certificatul de nastere

Copilul meu nu are tata specificat pe certificatul de nastere, are o liniuta la "numele tatalui".Eu m-am casatorit si sotul meu vrea sa trecem copilu pe numele lui.Cum se face trecerea?Este posibil sa declare ca copilul este al lui si sa evitam un lung proces de adoptie?Daca este posibil , cum arata aceasta declaratie,unde o gasesc?Multumesc .
Cel mai recent răspuns: tareghimihaela75 , utilizator 23:44, 14 August 2008
multumesc
As mai avea o intrebare daca nu va suparati, ce acte trebuie sa atasez la declaratie.Orice document canadian trebuie sa-l supralegalizez la Ottawa si sa nu trimit de mai multe ori ...cred ca imi trebuie actul de identitate al sotului ( pasaport sau driver's licence ) si oare ce mai trebuie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil extraconjugal eanghelus40@gmail.com eanghelus40@gmail.com Buna seara ...am o nelămurire am un copil cu actualul meu iubit sunt divorțată dar copilul sa născut in perioada căsătoriei cu fostul soț ... e nevoie ... (vezi toată discuția)
Test adn dorit de tatăl biologic după adoptarea copilului, nerecunoscut de el, de către soțul mamei. ce șanse are să obțină efectuarea testului? Carla Ioana Carla Ioana Buna ziua! Scriu in speranta ca cineva ma poate linisti. In anul 2009, in urma unei relatii (nu de casatorie) am dat nastere unui copilas. De tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!! tatal cere copilul dupa 10 ani...in care nici macar nu l-a recunoscut! fany22 fany22 Buna ziua, Problema e urmatoarea: Mama fetitei, se desparte de barbatul care se presupune a fi tatal fetitei (el nu vrea s-o recunoasca pe motiv ca nu-i al ... (vezi toată discuția)