avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil extraconjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil extraconjugal

Buna seara ...am o nelămurire am un copil cu actualul meu iubit sunt divorțată dar copilul sa născut in perioada căsătoriei cu fostul soț ... e nevoie de soțul meu in instanța pentru a depune declarație ca nu e tatăl copilului sau e suficient testul ADN din partea iubitului și martori!!!
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 19:51, 21 Octombrie 2019
Situația copilului se poate soluționa doar prin intermediul instanței de judecată. Nu este obligatoriu ca fostul soț sa se prezinte si sa dea declarație ca nu este tatăl copilului daca refuză orice colaborare cu dvs încercând să vă îngreuneaze procesul. Cererea se poate soluționa si fără prezenta lui, în baza declarațiilor martorilor si a testului ADN dintre copil si presupusul tata biologic.
Contactați un avocat de pe forum pentru a demara procesul.
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2019
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog tagada paternitate noul cod civil Ande85 Ande85 Buna seara, Acum o saptamana s-a nascut fetita mea , iubita mea a intentat proces de divort si primul termen este abia in ianuarie,copilul a trecut automat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am ... AnaMariaNeacsu AnaMariaNeacsu Buna ziua! Am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am revenit la numele dinainte ( fostul soț este tatăl biologic al copilului). M-am interesat la ... (vezi toată discuția)