avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mutarea gardului in lipsa mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mutarea gardului in lipsa mea

Am cumparat toamna trecuta o casuta in Valcea si m-am intors in Bucuresti.
In vara aceasta am constatat ca gardul dinspre livada a fost schimbat cu o improvizatie de sarma prin care vecinul si oile lui au acces fara probleme.
Acesta nu a recunoscut ca ar fi mutat si modificat gardul. Spune ca asa a fost.
Precizez ca fostul proprietar, cu care nu mai pot comunica pentru ca nu mai e in tara, mi-a spus ca acel gard era facut doar de el, deci imi apartinea.
Iar in actele de cadastru, in dreptul casei, apare un gard din ciment care nu mai exista in realitate. Vecinul meu si-a construit un hambar la 1m de casa mea si l-a daramat.
Va rog sa ma indrumati ca nu stiu cum trebuie sa procedez. Cu el nu se poate comunica civilizat.
Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 10:50, 28 Iulie 2011
Vedeti topicul urmator : www.avocatnet.ro/content/for...

Dupa rezolvarea problemei v-as recomanda sa construiti intre proprietatea dvs. si a vecimului un zid betonat, ca vecinul sa nu mai poata sa il darame sau sa il mute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. va rog, as dori sa știu dacă am vreo șansă de ... Sorin45Hd Sorin45Hd Bună ziua. Va rog, as dori sa știu dacă am vre.o șansă de a demola un gard făcut de vecinul meu, turnat din beton fără autorizatie și topometrist la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cu ingaduinta dvs va supun atentiei urmatoarea speta: ... florin0369 florin0369 Buna ziua! Cu ingaduinta dvs va supun atentiei urmatoarea speta: In urma cu aproximativ 15 ani am construit un gard imprejmuitor confectiont din temelie din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În 2016, am construit pe propria cheltuială gardul ... gaciuoana gaciuoana Bună ziua! În 2016, am construit pe propria cheltuială gardul de delimitare a proprietății cu vecinii din spatele curții. Ştiind că nu au situație ... (vezi toată discuția)