avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare functie

Buna ziua. In cadrul unei primarii se poate modifica un post de muncitor calificat in sef echipa si se poate salariza corespunzator functiei de sef echipa? Asta fara sa se dea concurs sau examen. In Legea 284/2010 nu am gasit functia de sef echipa, dar conducatorul unitatii insista sa fc aceasta schimbare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:59, 28 Iulie 2011
Este mai bine vazut de comunitate daca are o asemenea functie?
Daca in lege nu este inseamna ca nici in organigrama nu are cum sa apara. In COR sunt 7 activitati pentru care exista cod sef echipa si sigur nu se potriveste cu situatia dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare personal contractual ContSters72755 ContSters72755 As dori sa stiu cum se face incadrarea personalului contractual. O sa va dau un ex ca sa intelegeti. De ex pentru functia de muncitor calificat I, cata ... (vezi toată discuția)
Încadrare și promovare a personalului bugetar - administrator MCM1 MCM1 Bună dimineața, Am o nedumerire legată de faptul că, în cadrul unei instituții publice de cultură unde activează și subsemnatul, administratorul ... (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)