avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sume imputate prin Dispozitie de Primar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sume imputate prin Dispozitie de Primar

IBuna ziua,
am urmatoarea intrebare.Sunt functionar public la o primarie de comuna.
In urma controlului efectuat de Cutea de conturi primarul a emis dispoztie pentru imputarea unei sume privind:sporul de dispozitiv pe anul 2009 si 01.01-31.03.2010,prima de vacanta pe anul 2010 și premiul lunar de 2 % la salarul de baza,respectiv suma bruta din statul de plata,asta inteleg ca eu trebuie sa mai platesc inca o data impozitul de 16 % catre stat si celelalte retineri care s-au facut.
Art.2 din dispozitie spune ca prezenta se poate contesta conform legii contenciosului administrativ.
Va rog daca poate sa mi spuna cineva daca a fost legal imputarea sumei brute si cum trebuie sa o contest.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 21:37, 29 Iulie 2011
Imputarea este legala. Dacanu sunteti multumit, contestati conform legii in contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri salariale lisav lisav Buna ziua, In urma controlului Curtii de conturi , in anul 2011, in procesul verbal de constatare scrie la unul din puncte:,,emitere dispozitii si imputare ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu functionar public corin1994 corin1994 In urma cu 3 ani am fost angajat ca functionar public si mi s-a comunicat un salariu. Acum in baza art 84 lit b si art 85 alin 1 si 2 din Legea 188/1999 s-a ... (vezi toată discuția)
Prima de pasti luata inapoi!!!! nicoleta2007 nicoleta2007 Buna ziua, as avea si eu o intrebare foarte importanta. Poate mai sunt si alte persoane care au fost in aceeasi situatie cu mine. Sunt angajata ca functionar ... (vezi toată discuția)