avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diferenta intre suprafata terenului din titlu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diferenta intre suprafata terenului din titlu proprietate si masuratorile cadastrale

Ce trebuie facut pentru reglementarea urmatoarei situatii:
O persoana are un teren. Cand a fost declarat la primarie, cu multi ani in urma, nu s-a stiu exact suprafata acestuia si s-a declarat ca terenul are 2000 mp. Astfel, cand s-a solicitat primariei locale titlul de proprietate asupra terenului, actul de proprietate a fost emis pentru suprafata de 2000 mp. Conform masuratorilor cadastrale recente si inscrierii in cartea funciara, terenul are 2500 mp. Cum se poate reglementa situatia, astfel incat in titlul de proprietate sa apara aceeasi suprafata cu cea reala, conform masuratorilor cadastrale? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:14, 28 Iulie 2011
Care OCPI a facut inscrierea in CF a unei suprafete de 500 mp in plus fata de titlul de proprietate??? Stiam ca marja de eroare este de 5%!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate gpana gpana Am mostenit un teren cu constructii in intravilan satesc. Dorind sa obtin cartea funciara expertul a constatat ca suprafata terenului este mai mare decat cea ... (vezi toată discuția)