avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda contract munca

Buna ziua!
As dori sa intreb daca stie cineva cat este amenda pentru neinregistrarea unui angajat!Ne referim la ultimele 12 luni de neinregistrare,pentru a putea primi bani pentru copil!!!Va multumesc anticipat!Eventual daca cunoasteti vreo lege....mersi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 28 Iulie 2011
Amenda este de 10000 lei , pentru munca la negru ... plus amenda pentru neinregistrarea in REVISAL si amenda pentru netransmiterea REVISALULUI in termen .. la care se mai adauga si celelalte sanctiuni pentru declaratii...si apoi mai depinde si de ITM-uri...:)

p.s.
de ce ITM este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrare in termen a prelungirii unui cim pe perioada determinata alinamunteanu alinamunteanu Buna ziua, ce se mai poate face in situatia in care s-a uitat inregistrarea in Revisal a actului aditional de prelungire a unui contract de munca incheiat ... (vezi toată discuția)
Revisal - majorare salariu pana la 27 iulie 2015 elena20152015 elena20152015 Buna ziua, Am si eu nelamurire privind [b]inregistrarea nefacuta in Revisal[/b] a majorarii salariului de la 1 iulie 2015 pana la data de 27.07.2015...din ... (vezi toată discuția)
Neinregistrare contract in revisal lilianatatar lilianatatar Ce sanctiune primesc daca nu am inregistrat doua contracte in revisal si nu le-am transmis ? am o intarziere de trei zile si tocmai acum au venit in control de ... (vezi toată discuția)