Noutatile de astazi sunt urmatoarele:
- am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice discutie in orice alt forum, precum si din orice categorie a siteului in alta categorie.
- am facut mai vizibil sistemul de urmarire a mesajelor din Forum
- am introdus elemente de interactivitate cu Facebook
Acestea sunt modificarile vizibile. In zilele urmatoare vor urma si altele. Asteptam opinii, comentarii, critici si asa mai departe ;).
alta problema ... Unelte moderare Sterge subiect Lock Trimite in prima pagina Muta topic nu functioneaza ... in sectiunea CEDO nu s-a sters topicul dublat , ci doar mesajele postate.:(
edit later:
Nici butonul de raporteaza abuz nu functioneaza bine .... am scris motivul si el il tot solicita in continuare ... pana la urma cred ca am reusit sa-l raportez.
Uneltele de moderare a intregului topic sunt in partea de jos a topicului. S-a intamplat asa pentru ca s-au folosit butoanele de moderare mesaje (aflate la finalul fiecarui mesaj), nu moderare a intregului topic (aflate la final topic).
Oricum, reverificam maine toate functiile de moderare si rezolvam problemele
Mi-ar placea foarte mult sa existe optiunea Previzualizare mesaj, mai ales acum cand avem doar 30 de minute pentru editare. Ar fi tot o schimbare de forma ( :rolleyes: ) dar ar fi foarte binevenita.
Sau poate marirea campului de scriere, ca sa avem o viziune de ansamblu la mesajele mai lungi... Daca vrei sa faci vreo schimbare a fonturilor pentru a evidentia ceva (cu bold, italic sau underline) si respectivele cuvinte se afla pe la sfarsitul mesajului, esti ''aruncat'' iar la inceput, si iar trebuie sa te duci in jos... etc.
Plus ca daca esti ametit si nu selectezi bine cuvintele sau paragrafele cand publici iti vine sa... :">