Problema pe care am ridicat-o eu si @u.b.i.k. referitoare la posibilitatea noastra, a moderatorilor de a uni raspunsurile la subiectele dublate, sau raspunsurile utilizatorilor care initiaza topice noi, in loc sa foloseasca butonul "Raspunde" credeti ca poate fi trecuta pe lista Dvs. de facilitati?:)
O alta propunere:
Pentru a preveni postarea mesajelor consecutive de catre utilizatori, sa existe o optiune in programul Dvs. care sa blocheze accesul acestora la functia "Raspunde", pana la aparitia unui nou mesaj, postat in forum de un alt utilizator.:rolleyes:
Buna ziua !
Am o problemuta si nu stiu cum sa fac sa-mi fie mai usor, cred ca nu ma pricep eu....
La mesajele care primesc mai multe raspunsuri , daca apas butonul "raspunde", am mai sus de spatiul in care scriu, mesajele postate inaintea mea pe pagina si pierd din vedere mesajul caruia as vrea sa-i raspund..
Daca vreau sa-l recitesc, musai trebuie sa dau inapoi..il recitesc si iar apas pe "raspunde"...cat am apucat sa scriu, se pierde..ca nu se salveaza mereu...
As dori ca prin butonul "raspunde" ce-l are fiecare mesaj sub el, sa pot raspunde cui doresc, adica sa vad cand scriu mesajul urmarit deasupra, iar cand mesajul meu devine public, sa apara ca ultimul mesaj, cum se intampla si acum..
Multumesc
@Gabriela: e foarte complicat, tehnic vorbind, sa facem lucrul ala cu unirea a doua topicuri sau preluarea unui mesaj dintr-un topic spre alte topicuri. O sa incercam sa gasim solutii, dar e greu sa promitem un termen de realiare.
@gi_jane2: e pe lista deja aceasta functionalitate. Zilele urmatoare ar trebui sa fie pusa in practica. :)
Am inteles. Multumesc. :)
Probleme, din pacate.
Verificarea topicurilor din forumurile pe care le moderez imi ia, dupa aceste modificari, mult mai mult timp. Am sesizat situatia din prima zi in care m-am logat dupa data de 28 iulie, dar am crezut ca e ceva temporar, care se rezolva repede.
Trecerea de pe o pagina pe alta nu se face usor, ca pana acum. Exemplu: ca sa verific un topic, accesez "X a mai scris", apoi verific 2-3 pagini de mesaje ale lui X (daca am ghinionul ca X sa scrie zilnic), apoi intru in discutia lui X, ma intorc in forum (dupa ce ies din "X a mai scris"). Toate aceste treceri de pe o pagina pe alta se fac greu, fiecare trecere dureaza aproximativ 2-3 secunde.
Mutarea unui topic intr-un alt forum, atat din exteriorul topicului cat si din interiorul lui, dureaza aproximativ 5-6 secunde (pentru ca topicul sa fie efectiv mutat, trebuie sa astept 5-6 secunde din momentul in care apas OK).
Cam aceeasi perioada trece si cand sterg un topic, 5-6 secunde, indiferent ca il sterg din interiorul lui sau din exterior, de pe pagina de forum (5-6 secunde trec din momentul in care am apasat pe "Sterge" pana in momentul in care topicul este efectiv sters).
Pe scurt, ceea ce faceam pana acum intr-o ora ca moderator, imi ia acum doua ore. Chiar si editarea unui titlu dureaza 2-3 secunde. Ca sa exclud eventuale probleme ale calculatorului meu, am intrebat si pe alti moderatori daca au aceste probleme, prin mesaj privat, in aceasta noapte.
Multumesc anticipat.