Noutatile de astazi sunt urmatoarele:
- am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice discutie in orice alt forum, precum si din orice categorie a siteului in alta categorie.
- am facut mai vizibil sistemul de urmarire a mesajelor din Forum
- am introdus elemente de interactivitate cu Facebook
Acestea sunt modificarile vizibile. In zilele urmatoare vor urma si altele. Asteptam opinii, comentarii, critici si asa mai departe ;).
Adu-mi noi instrumente de moderare, care sa functioneze la fel de bine cum functionau instrumentele mele de moderare inainte de modificarile din forum din 28.07.2011. :(
Adu butoane Recomanda / Aplauda in profilurile prietenilor mei, intrucat pe cei pe care i-am aplaudat la inceputul lui noiembrie, adica acum mai bine de o luna, nu mai pot sa-i aplaud sau sa-i recomand. In profilul sau in subsolul mesajelor lor eu nu mai vad butoanele Aplauda sau Recomanda. Pot sa-i aplaud / recomand numai pe cei pe care nu i-am aplaudat sau recomandat de mult timp.
Semnez si eu scrisoarea catre Mos Craciun a dnei Gabriela Pintea.
Aceleasi probleme le am si eu.
Ma incurca foarte mult perioada lunga (20-30 secunde) pana se deschide o pagina, pana se inchide (cand transmit raspunsul).