avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... incalcarea contractului de prestari servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

incalcarea contractului de prestari servicii

Buna ziua,
am angajat pentru nunta o firma de organizari evenimente, care insa nu si a respectat contractul incheiat. Noi am inchiriat 2 plasme de 127 cm si am primit 2 plasme mai mici de 127, iar laserul l-au inlocuit cu masina de baloane fara sa ne intrebe daca suntem de acord. Nu mai zic ca prestatia domnului deplasat la eveniment a fost foarte slaba. Pentru ca nu am avut ce face, am fost pusi in fata faptului implinit, evenimentul a continuat cu echipamentele puse la dispozitie de ei, desi contractul prevedea altceva, iar dimineata noi am achitat banii pe care-i datoram conform intelegerii din contract. Pot actiona cumva impotriva acestei firme, avand in vedere ca exista o filmare de la eveniment si persoane care pot dovedi ca echipamentele prezente la eveniment nu sunt conforme cu ceea ce era prevazut in contract.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 19:45, 28 Iulie 2011
Puteti cere o reducere de pret, conform cu prestatiile inlocuite, insa cititi cu attentie contractul sa nu contina clauze care sa va impiedice sa cereti reducerea afferenta. Va dati seama ca nu e primul lor contract si sunt f abili.....

Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune cameraman nunta sasecaiputere sasecaiputere Buna ziua. Doresc sa actionez in judecata cameramanul care mi-a filmat nunta, insa as vrea sa stiu anumite detalii referitoare la pasii care trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu o părere pentru situația ... Ioana.M90 Ioana.M90 Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o părere pentru situația de mai jos. Am încheiat in 2019 un contract cu un restaurant pentru nunta din anul ... (vezi toată discuția)
Proteze auditive alimika alimika buna ziua, in primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am postat unde nu trebuie. in al doilea rand va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea ... (vezi toată discuția)