Buna ziua,
am angajat pentru nunta o firma de organizari evenimente, care insa nu si a respectat contractul incheiat. Noi am inchiriat 2 plasme de 127 cm si am primit 2 plasme mai mici de 127, iar laserul l-au inlocuit cu masina de baloane fara sa ne intrebe daca suntem de acord. Nu mai zic ca prestatia domnului deplasat la eveniment a fost foarte slaba. Pentru ca nu am avut ce face, am fost pusi in fata faptului implinit, evenimentul a continuat cu echipamentele puse la dispozitie de ei, desi contractul prevedea altceva, iar dimineata noi am achitat banii pe care-i datoram conform intelegerii din contract. Pot actiona cumva impotriva acestei firme, avand in vedere ca exista o filmare de la eveniment si persoane care pot dovedi ca echipamentele prezente la eveniment nu sunt conforme cu ceea ce era prevazut in contract.
Puteti cere o reducere de pret, conform cu prestatiile inlocuite, insa cititi cu attentie contractul sa nu contina clauze care sa va impiedice sa cereti reducerea afferenta. Va dati seama ca nu e primul lor contract si sunt f abili.....
Proteze auditive
alimika
buna ziua,
in primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am postat unde nu trebuie.
in al doilea rand va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea ... (vezi toată discuția)