buna seara
nu am primit salariul pe ultimile 2 luni,concediul de odihna pe ultimii 3ani,cand am adus la cunostinta ca vreau sa plec, verbal,am fost obligat sa plec cu demisia la zii.nu am semnat nimica si am fost la itm,in urma sesizarii mele de la itm m-am trezit si cu un dosar,,personal,,cu invinuri neadevarate scris la 1luna dupa ce mi-am cerut drepturile mele.ce este de facut?nu am bani sa ma judec cu patronii.........
Daca vreti sa va primiti banii de salariu si concediu de odihna, nu aveti incotro : trebuie sa apelati la instanta.
Actiunea este scutita de la plata taxei judiciare de timbru si daca va pricepeti sa va redactati singur cererea de chemare in judecata si sa va reprezentati singur, nu aveti nevoie de avocat.
Prin urmare, procesul nu va costa nimic.
Daca aveti nevoie, totusi, de asistenta juridica, iar nivelul veniturilor dvs. nu va permite angajarea unui avocat, puteti solicita sa fiti asistat/reprezentat de un avocat din oficiu, prin formularea unei cereri de ajutor public judiciar, intemeiata pe dispozitiile OUG nr.51/2008.
@ ucsena
Nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Statele de salarii
silviu35
CONFORM legii ca sa imi verific semnatura pe statul de salariu trebuie sa merg in instanta si cum se schimba procedurile civile e o pierdere de timp in ... (vezi toată discuția)