avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire abuziva cont de debit
Discuție deschisă în Executare silită

poprire abuziva cont de debit

buna ziua am ajuns din pacate la executare silita ,am primit acasa instiintare ca am toate conturile oprie inclusiv cel de debit .De 3 luni banca ma trimite la executor iar acesta la banca si uite asa nu ma mai pot descurca fara nici un venit lucreaza numai sotia dar mai avem si 2 copii minori .Ce trebuie sa fac? unde pot sa fac si eu o reclamatie am mai citit pe aici ca nu au voie sa opresca tot cardul de debit fac precizare ca angajatorul a mai primit o instiintare de poprire de la o alta banca eu cu ce mai raman daca mai am si acesta poprire de 220 lei salariul meu fiin de 740 lei. cand am sunat executorul ptr cealalta poprire adica tot sal mi s-a spus sa-i aduc toti banii daca vreau sa-mi deblocheze cardul toti banii adica 32000 umde am incluse 8000 numai chetuieli de executare plus restante si credit ce a mai ramas din el
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
prepelita mariana, utilizator
Actiune de contestatie a titlului executoriu pentru incalcarea abuziva a procedurii de executare!!!!!
Consultati un avocat din zona!
va multumesc ptr raspuns un avocat de unde sa iau si contestatia unde trebuie facuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta o executare silita mariacapraru mariacapraru Vineri,10 iulie 2015 m-am trezit pe telefon cu un mesaj precum ca mi s-a infiintat poprire pe salariu in suma de aproape 5000 de lei. Cardul meu de salariu a ... (vezi toată discuția)
Numai inteleg nimic...ajutati-ma! anamariamario anamariamario Buna ziua.in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la banca x de 8000 ron si un card de cumparaturi de 500 ron.anul acesta mi s-a instituit ... (vezi toată discuția)