avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita-credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita-credit ipotecar

sunt din buzau. am un credit ipotecar la o banca de aici din oras. acum 15 luni am fost disponibilizat,si am ramas fara venituri. tot de atunci n-am mai platit nici ratele la banca.la inceput mai putin si pe urma deloc. banca mi-a dat dosarul la o firma de executori judecatoresti care mi-au dat un termen de 15 zile sa platesc toata suma plus cheltuieli de executare:O... intrebarea mea este: ce posibilitati am eu sa-mi pastrez casa ,in care am investi f. multi bani,sa o fac pt o viata decenta si placuta
Am auzit de ;angajament de plata;dar imi este teama ca nu cumva solutia asta sa fie cu doua taisuri. Acum daca dosarul meu este la executor, banca mai are vreo treaba cu el? imi mai opreste dobanda si penalitati? pe ce perioada si pe ce suma as putea face angajamentul de plata?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 13:01, 29 Iulie 2011
Singura dvs. sansa sa pastrati apartamentul este sa achitati suma mentionata in somatia comunicata de catre executorul judecatoresc.
Esalonarea platii datoriei este posibila doar cu acordul bancii, insa este putin probabil ca banca sa accepte oesalonarea, daca nu ati achitat ratele de 15 luni.
Incercati varianta refinantarii, prin angajarea unui credit la o alta banca in vederea achitarii acestei datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara pentru credit neachitat zograffi zograffi buna ziua am primit o somatie imobiliara de la un executor judecatoresc , prin care mi se comunica faptul ca daca nu achit in termen de 15 zile suma de 19000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita anymicu anymicu Va rog sa ma ajutati in legatura cu evitarea executarii silite pentru un credit de nevoi personale in valoare de 16000 lei, pe care l-am contractat in 2009 la ... (vezi toată discuția)