avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ASOCIATIE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ASOCIATIE

am problema cu asociatia pe luna MAI sint trecut cu 2 persoane,suprafata de 47,MC 4,apa calda 52,6 lei,MC 8,apa rece 60 lei,cheltuieli administrative 16,45 lei,femeie servici 6,2 lei,fond reparatii 5 lei,reparatii caldura 200 lei,total in luna 334,05 lei,restanta 291,75 lei,penalizari 44,76lei,total general 670,563 lei,apoi luna IUNIE este trecut nr persoane 2 suprafata 47,apa calda 0,MC 2, apa rece 11,3 lei,cheltuieli administrative 11,75 lei,femeie serv 6,2 lei,fond reparatii 5 lei,reparatii subsol 300 lei, total luna 328,05 lei restanta 375,8 lei,penalizari 144,8 lei si total general 848,613 lei.ESTE o neregula la factura cu penalizarile intr-o luna 100 lei in plus daca se face calcul apare o neregula mare administratorul contabil si presedintele a incalcat legea si factura de jos este fara stampila.DACA imi face cineva calcul trebuie sa ma adresez primariei si parchetului am copii xerox dupa factura de la intretine este ilegal ce face ASOCIATIA ce lege a incalcat asociatia.PE factura scrie ca in termen de 15 zile de la afisarea listei nu se plateste se intra cu penalizari 0,2 in conformitate cu legea nr 114,art 31 si oug publicate pe data de 07 septembrie 2001 si a legilor financiare.IN final este neregula ce mia facut asociatia.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:53, 5 August 2011
Unii administratori nu calculeaza penalitatile luna de luna , de aceea si "saltul " penalizarilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri - plata intretinere andreea.voicu andreea.voicu Buna ziua! Am mai multe intrebari si va rog, daca se poate, sa-mi raspundeti. Parintii mei locuiesc in Giurgiu si la asociatia de care apartin au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Apa calda/rece , pausal lucianpruna lucianpruna Buna ziua, Stau intr-un apartament in Bucuresti , cu 2 camere, si de 14 luni de zile sunt trecut la pausal, 5 metri apa rece si 4 metri apa calda o persoana. ... (vezi toată discuția)
Cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda in orasul constanta??? marianb13 marianb13 as vrea sa stiu cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda pt judetul Constanta....si as vrea sa mai stiu daca afirmatia e corecta : 1 mc de apa ... (vezi toată discuția)