avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gradatii merit invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gradatii merit invatamant

nu mi/a fost acordata gradatie de merit desi cf. metodologiei aveam dreptul. Cui ma pot adresa? RASPUNSUL isj A FOST CA AU FOST LUATE IN CONSIDERARE SI ALTE CRITERII, DESI CF. METODOLOGIEI A EXISTAT O FISE DE EVALUARE CE CUPRINDEA CRITERIILE!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea gradatiei de merit personalului din invatamant b22cyp b22cyp In urma concursului sustinut in data de 31.03.2012 pentru acordarea gradatiei de merit sa incheieat un act aditional prin care se aproba acordarea gradatiei ... (vezi toată discuția)
Acordare gradatie de merit dupa pensionare la limita de varsta savutaconstantin savutaconstantin Sunt profesor cu gradul I si vechime la catedra de peste 42 de ani. In vara lui 2012 m-am pensionat de drept. Din anul 2009 am beneficiat, pentru 4 ani, de ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ - contencios administrativ - litigiu cu inspectoratul scolar judetean pavelvioleta pavelvioleta Cu permisiunea dumneavoastra as vrrea daca se poate sa va supun atentiei cazul meu: Sunt ing. chimist titular la un Gr. Sc. Adm. si absolventa 2009 de ... (vezi toată discuția)