avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Legislatie privind casarea publicatiilor dintr-o ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Legislatie privind casarea publicatiilor dintr-o biblioteca

am cautat ceva legat de subiectul acesta in Legea 334/ 2002 actualizata in 2011, dar poate nu am gasit neavand rabdare sa rasfoiesc toate articolele in amanunt.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 15:03, 29 Iulie 2011
Am gasit acest link pe internet. Poate va foloseste : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia in domeniul constructiilor antin antin salut.cine ma ajuta si pe mine cu o forma mai usor de imprimare a legiilor in materie de constructii?rasfoiesc si eu netu insa nu stiu care sint ultimele ... (vezi toată discuția)
Legea farmaciilor si a drogheriilor completa si actualizata ContSters200730 ContSters200730 Buna seara. Gasesc vehiculandu-se pe internet paragrafe din aceasta Lege a Farmaciilor si a drogheriilor, insa unele vechi, din 2008, altele 2009. Stiu ca s-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ieri am primit o amendă contravențională pentru ... chinezprost chinezprost Bună ziua. Ieri am primit o amendă contravențională pentru depășirea liniei dublu-continue și mers pe contrasens. În procesul verbal scrie: Act ... (vezi toată discuția)