avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa

Buna ziua .
Am infiintat de curand pfa , activitatea principala agricultura , ,iar cea secundara este activitatea portalurilor web.Trebuie sa imi intre subventii din fonduri europene pt agricltura in curand . Iar din cea de a doua activitate o sa obtin niste venituri .

Trebuie sa platesc impozit pt fondurile europene , sau numai pt ce incasez din activitatea secundara?
Ce declaratii trebuie sa depun .Care este termenul limita ?
Din moment ce iti vior intra in contabilitate ca si venit, subventiile vor fi impozitate in cazul in care banii nu vor fi cheltuiti pana la sfarsitul anului financiar si vei avea profit.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
Oana Caradima - Basgan si Asociatii, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire pfa - crestere bovine MADALINA0DENISOV MADALINA0DENISOV Sunt crescator de bovine si pentru dosarul de subventii trebuie sa deschid un PFA, dar nu stiu cat e de rentabil.Adica ce costuri am de facut ( casa de marcat, ... (vezi toată discuția)
Ref infiintare pfa blindguardian blindguardian Buna ziua As dori sa-mi infintez un PFA cu mai multe domenii de activitate: 9511 Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice 6311 ... (vezi toată discuția)
Pfa - fermier auricaa auricaa Buna ziua. Pentru a primi subventiile pentru agricultura am fost nevoit sa imi infiintez un PFA -fermier . Va rog sa imi spuneti daca am vreo obligatie fiscala ... (vezi toată discuția)