avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu vecinul de la curte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu vecinul de la curte

Salut,

Am o problema cu un vecin de peste gard. De fiecare data cand bea, catusi de putin (si parca nu doar atunci de la o vreme) incepe si ma injura pe mine si familia mea (indirect) in toate felurile. Problema e mai veche dar de cand am inceput casa face si mai rau. Casa a fost facuta dupa toate regulile legale tocmai pentru a nu-i da niciun motiv de scandal.

Fizic nu este agresiv (poate ca ar fi fost mai usor asa si am fi avut parghii mai bune astfel), dar toate injuraturile, tipetele si scandalul pe care il face prin curte fac viata in curte imposibila si ma gandesc cu groaza la ce viata vom avea acolo (mentionez face scandalul asta fara sa se uite prin gard, cel putin nu il vad eu) . Cum sa stai linistit in curte cand ai unu care iti tipa in gura mare toate injuraturile posibile la adresa ta, ce viata mai e asta pentru noi si pentru copii nostrii?
Probleme de toate felurile are mai cu toate lumea de pe strada (ca sa va dati sema de caracterul omului).

Ce putem face ca sa il linistim? Orice sfat este cu folos.

Multumesc anticipat!

P.S. Imi cer scuze daca nu am asignat discutia unde nu trebuia.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 15:46, 29 Iulie 2011
Incercati sa va adresati autoritatilor competente, legal, este singura metoda de a preveni aceste neplaceri create de individ
Cu unii oameni nu te poti intelege, indiferent ce-ai face.
Puteti sa faceti sesizari la politie impotriva vecinului pentru tulburarea linistii publice. Sau puteti sa-l actionati in judecata intr-o actiune civila, solicitand despagubiri morale (din nefericire insulta si calomnia au fost dezincriminate ca infractiuni).
Insa este posibil ca aceste actiuni mai rau sa-l intarate, decat sa-l potoleasca.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie contra unui vecin violent ancristida ancristida Buna ziua. Va rog mult, as dori sa stiu exact ce implica depunerea unei reclamatii la o sectie de politie. Mai exact, un vecin are probleme cu trotuarul din ... (vezi toată discuția)
Vecin scandalagiu alexxionut alexxionut Buna ziua, veciul meu cand bea face scandal problema este ca tot face de vro 12 ani maicamea si ceilalti vecini au tot chemat politia si defiecare data i-au ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot avea liniste in curtea propie! Dany32 Dany32 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri si indrumari deoarece de ceva timp nu mai am liniste in gospodaria propie! Sa va explic:eu traiesc la tara ... (vezi toată discuția)