avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin scandalagiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin scandalagiu

Buna ziua, veciul meu cand bea face scandal problema este ca tot face de vro 12 ani maicamea si ceilalti vecini au tot chemat politia si defiecare data i-au doar doar amenda, odata a dat intr-un politai i-a amenintat copilul altui vecin.
Ieri seara aceeasi poveste in dimineata asta la ora 6 iar urlete ,injuraturii, amenintarii de data asta avand probleme cu familia mea, a iesit maicamea la poarta am iesit si eu ne-am certat am vrut sa-l iau la bataie ca a injurat-o pe mamicamea si a continuat vro ora plus politia care iar i-a dat doar amenda plus ca si-a batut joc si de politie zicandui politistului sa nu fie vagabont si ca cheama el poltia ca a fost abuzat de dansi .
Ce sa ma fac ? a luat bataie de la toti vecini politie , jandarmi , a stat la pat o luna cu mebre rupte maxilar spart tot nu se potoleste si nu este vrun prapadit , o idee va rog .
Cel mai recent răspuns: alexxionut , utilizator 15:19, 17 Noiembrie 2012
Sesizati oficial conducerea sectiei de politie a carei reprezentanti nu aplica concret sanctiunile legal prevazute pentru astfel de situatii
In sesizare probati constatarile anterioare ale politiei care insa nu au determinat "linistirea';vecinului
credeti ca daca nu i-a facut nimica cand a dat in politie cand a speriat copilul de vro 7 anii al altor vecini plus alte antecedenta pe la magazine ii vor face acum ca am facut eu sesizare? ma gandeam sa-l vilmez plus inca 2-3 vecini martori si sa-l dau in judecata cauzele fiind disturbarea linisti publice foarte des , agresiune verbala , amenintarii .
Mai avem o plangere ca a aruncat cu bolovani de pamanat in bunicamea plus jignirii , a venit politia a dat declaratie bunicamea plus un martor si i-a dat doar o amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pt injurii Gravensen Gravensen Buna ziua, Am fost pus in fata urmatoarei situatii: Locuiesc la bloc, la ultimul etaj mai precis et 8, Locuiesc cu ai mei parinti (pensionari) si una ... (vezi toată discuția)
Tata "alcoolic, violent, gelos" AlexandruValentin AlexandruValentin Am si eu o intrebare de natura familiara, referitoare la tatal meu. Pe mine ma cheama Alexandru si am aproape 18 ani. Maicamea este casatorita de 16 ani cu ... (vezi toată discuția)
Ce masuri pot fi luate impotriva vecinilor galagiosi? cedeandreea cedeandreea Buna ziua. De citeva saptamini, vecinii noi de deasupra apartamentului meu fac niste zgomote incredibile in podea, respectiv tavanul meu. La sfirsit de ... (vezi toată discuția)