avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii functia de baza
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

functia de baza

Buna ziua

anul trecut pana in luna noimebrie am fost angajata a unei societati comerciale cu norma intreaga, de 8 ore. din noimebrie m-am angajat la un ONG pe 8 ore, iar la societatea la care eram inainte am ramas cu 4 ore. mi s-a spu ca trebuie sa imi schimb functia de baza la ONG intrucat aici lucrez cu 8 ore.
ca atare, la solicitarea responsabilului nostru de personal, am dat o declaratie in acest sens, de schimbare a functiei de baza.
acum am aflat ca de fapt nu eram obligata sa dau acea declaratie si ca, in conformitate cu codul fiscal, putem decide ca functie de baza sa ramana la jobul cu timp partial de munca.
ceea ce insemna ca eu, pe langa faptul ca la ONG avand salariul brut peste 3000 lei nu am mai beneficiat de deduceri, nu am beneficiat nici la sRL de deduceri si am pierdut si bonurile de masa.#-o
ce pot face in acest context?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 10:59, 31 Iulie 2011
bonurile de masa se dau pentru timp 8 ore de munca.

ce sa faceti, lucrati la ong 4 ore si unde primiti bonuri de masa 8 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 locuri de munca tichete de masa caataalin caataalin Buna ziua. Am si eu o intrebare. De curand m-am angajat la o societate cu program de 4 ore pe langa jobul cu norma intreaga pe care il am, la aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Sunt angajat la o companie si lucrez remote pe cim. daca ma angajez ... Valeriu8666 Valeriu8666 Sunt angajat la o companie si lucrez remote pe CIM. Daca ma angajez in alta parte tot pe CIM si remote (si nu-mi dau demisia de la primul angajator), poate ... (vezi toată discuția)