avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj in lipsa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj in lipsa

Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Am fost casatorita 15 ani si acum la 8 ani de la divort as vrea sa stiu daca fostul meu sot poate face ceva fara consimtamantul meu in ceea ce priveste apartamentul in al carui act de proprietate sunt trecuta si eu; ma refer la vanzare trecere pe alt nume sau sa-l puna gaj, ori sa se faca partajul in lipsa mea.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:23, 29 Iulie 2011
nu-l poate vinde, nu-l poate pune gaj fara acordul dvs.
poate incepe o actiune de partaj in instanta , iar daca nu va veti prezenta atunci cand sunteti citata, se va judeca in lipsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare - cumparare sau donatie fara partaj PREDAIONEL PREDAIONEL buna ziua va rog sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare. am fost casatorit si am divortat in urma cu 15 ani. din casatorie am un copil,care a implinit 23 ... (vezi toată discuția)
Proprietarul unui imobil e "dispărut" de 15 ani. În ce condiții pot vinde copiii lui apartamentul? Creta88 Creta88 Buna ziua, Ce demersuri ar trebui abordate sa se poata vinde apartamentul in lipsa sotului \"disparut\" de 15 ani avand in vedere urmatoarele: - ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfatul dumneavoastra safta ioana safta ioana Buna,am o mare problema si ca de obicei va cer sfatul.Sant divortata de tatal copiilor mei ,el a parasit domiciliul din anul 2000 avem 2 copii care acum sant ... (vezi toată discuția)