Buna,am o mare problema si ca de obicei va cer sfatul.Sant divortata de tatal copiilor mei ,el a parasit domiciliul din anul 2000 avem 2 copii care acum sant majori dar locuiesc cu mine,in acest an .in luna mai am divortat dar nu am facut partajul ,fostul sot vine de aproape o luna tot mai des pe acasa dar numai in lipsa mea cand sant eu la serviciu ,l-am rugat sa nu mai vina acasa in lipsa mea dar nu intelege ,de cate ori vine nu are un motiv anume si umbla prin toate camerele ,a fost surprins de copii ,apartamentul in care stau eu cu copii este bun comun dar pana acest an el nu a mai venit nici nu l-a interesat de copii ,acum cand vine nu spune nimic la copii sau sa vina cu vreun motiv anume,il intreb de ce a venit si imi zice ca vine la copii ca este casa lui.Sincer imi este frica sa las actele in casa ca nu stiu de ce este in stare ,sigur urmareste ceva dar nu stiu ce, mai ales ca el nu vrea sa facem partajul si ma ameninta mereu ca daca facem partajul el isi vinde partea lui si imi baga tigani in casa.Sa va mai spun ceva el are foatre multe datotii la diferite banci si este somat si citat sa le plateasca ,in caz contrar vor trece la executare silita si mie imi este teama ca el vrea sa puna mana pe contractul casei sa o vanda fara mine cu cat ca apartamentul este pe numele la amandoi,el mai are si o suma de bani frumusica sa imi dea mie ca i-am platit cateva datorii care au venit acasa pe numele lui si m-a rugat sa i le [platesc ca imi va da banii inapoi ,eu l-am crezut dar nu am primit nimic,nu stiu ce sa cred si ce sa fac sa nu mai vina acasa ,dupa aproape 10 ani l-a gasit dorul de casa. Va rog sa-mi dati un sfat ,ce pot face ca el sa nu mai vina acasa in lipsa mea ,ii pot pune o interdictie?momentan nu am bani necesari pentru partaj .Va multumesc anticipat:((:((
Cel mai recent răspuns:
safta ioana , utilizator
14:36, 2 Ianuarie 2010