avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Datorie banca, situatie disperata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Datorie banca, situatie disperata

Buna ziua , in anul 2007 fostul sot a luat de la banca credit de nevoi personale , eu nu am stiu am aflat doar cand a inceput sa sune doamna de la banca si atunci imi spunea ca eu nu trebuie sa stiu suma care a ridicato de la banca pentru ca este confidential eram despartiti in fapt cateva luni si atunci in perioada aceea a scos banii eu nu am vazut nici un leu din ei , in 2010 a plecat definitiv lasandu-ma cu copii in 2011 am divortat de atunci primesc plicuri pe numele lui de la recuperatori ,tot in 2011 am platit eu 3 rate lunare de cate 100 euro pe luna fiind speriata cu executoru de atunci nu s-a mai achitat nimic ,acum cateva zile am primit iara un plic de la recuperatori precizand ca daca nu se achita suma de 172 milioane se va apela la domnul executor de la noi din oras ,mentionez ca nici pensie alimentara nu au primit copii de anul trecut din octombrie , am incercat sa vorbesc cu fostul sot el este in germania din 2010 l-am rugat sa faca ceva la notar , consulat nici eu nu stiu unde o declaratie cum ca renunta la partea lui de apartament pentru ca noi nu am facut partajul sau nu stiu poate ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi, stie cineva dupa cat timp se sterg datoriile ?
Dvs nu aveți treaba cu datoria lui, nu înțeleg de ce v-ați băgat sa plătiți, partajul îl cerea creditorul și executa partea lui din apartament.
puteati cere cu aceasta ocazie ca ap sa va fie atribuit si sa ii dati sulta, sultga ce ati fi putut s-o platiti in rate in calitate de tert poprit, puteati sa va intelegeti cu creditorul sotului , mai ales ca o faceati in lipsa lui, a sotului.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2015
gi-jane2, moderator
Situatia e destul de complicata.
Daca platiti datoria lui nu va ajuta decat daca riscati sa pierdeti casa.
Daca el e in Germania e complicat sa faceti un partaj cu el dar se poate daca luati legatura cu avocat si sotul vrea asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație la executare silitã - partaj orzeaadriana orzeaadriana Povestea este mai complicata ...... Am divortat in anul 2011, si atunci nu am facut partajul, din motive financiare. Anul trecut m-am trezit cu o somatie de ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar si divort doina97 doina97 salut tuturor,doresc si eu un raspuns la urmat. problema:am fost casatorit 2 ani,impreuna cu fosta sotie am luat un apartam. cu credit ipotecar,facand alte 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortata si impreuna cu fostul sot am cumparat ... nutimarin nutimarin Buna ziua, sunt divortata si impreuna cu fostul sot am cumparat un apartament cu credit. Fostul sot a ramas in casa si plateste rata in continuare iar eu ... (vezi toată discuția)