avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord verbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord verbal

Buna seara.
Am fost contactat de o persoana X ,ca impreuna sa modificam acoperisul la casa lui si sa-l acoperim cu tabla lindab.Persoana respectiva m-a vazut ca montez la un prieten si apoi la fratele meu.
Am cazut de acord ca in urma acestui ajutor sa -mi dea o suma de bani,ca sa nu muncesc degeaba.
Am mers la dansul cu cateva scule necesare,pe care el nu le avea si cu bicicleta,fiind aproape de locuinta mea.
Intre timp eu m-am acidentat in urma unei cazaturi,mi-am rupt mana dreapta si nu mai pot continua sa-l ajut (mana este in gips).
Persoana respectiva s-a suparat ca nu a terminat acoperisul de invelit cu tabla si refuza sa-mi dea sculele si bicicleta.
Cum pot sa-l oblig sa-mi dea sculele si bicicleta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:28, 29 Iulie 2011
incercati sa ajungeti la o intelegere, mai ales daca v-a platit deja. daca nu mergeti la politie iar daca nu reusiti cu ei, incercati o actiune in instanta, sa va revendicati bunurile
v-ati accidentat la el in curte?
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
gi-jane2, moderator
Facati plangere penala la sectia de politie pentru infractiunea de abuz de incredere.
Plangerea trebuie facuta in termen de 2 luni.
Da accidentul afost la el in curte.
depuneti plangere penala la politie impotriva vecinului pt abuz de incredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o întrebare. am niște materiale și scule la ... Iconarul Iconarul Bună ziua. Am o întrebare. Am niște materiale și scule la domiciliul unei persoane. Acestea sunt proprietatea mea. Acesta refuza sa mi-e de-a pretinzând ... (vezi toată discuția)
Despagubiri vatamari corporale dany83 dany83 buna, in cadrul unui acident rutier m-am ale cu o fractura la mana si trebuie sa o tin in ghips 6 sapt, vinovat de producerea acidentului este celelalt ... (vezi toată discuția)