Bună ziua. Am o întrebare.
Am niște materiale și scule la domiciliul unei persoane. Acestea sunt proprietatea mea. Acesta refuza sa mi-e de-a pretinzând o sumă de bani. Eu pot face dovada că sunt proprietatea mea. El nu are dovada pe suma de bani pretinsă. Ce pot sa fac să-mi dobândesc bunurile?Specific că sunt persoana autorizata în exercitarea meseriei iar acestea fac obiectul muncii mele.
Vă mulțumesc.
Care este motivul pentru care refuza, sa va dea sculele, numai in schimbul unei sume de bani? Banuiesc ca i-ati facut o lucrare si nu este multumit de ceea ce a iesit.
Banii pe care îi pretinde persoana nu are legatură cu ...o lucrare.
POPA GHEORGHE a scris:
Care este motivul pentru care refuza, sa va dea sculele, numai in schimbul unei sume de bani? Banuiesc ca i-ati facut o lucrare si nu este multumit de ceea ce a iesit.
Ați pus cumva sculele alea garanție la un împrumut? Că "nu are dovadă pe sumă" sună mai mult a înțelegere verbală cu privire la care nu mai sunteți de acord decât că v-au rămas sculele la un client sau prieten și acesta încearcă să vă stoarcă de bani.
Dacă ați lăsat sculele că era o lucrare mai mare și să nu cărați zi de zi e una. Dacă clientul nu e mulțumit ce ați făcut și ar trebui sa remediați, dar nu vreți, și reține că garanție e alta Oricum e ceva mai complicat data de cele prezentate.
Acord verbal
Marius Negut
Buna seara.
Am fost contactat de o persoana X ,ca impreuna sa modificam acoperisul la casa lui si sa-l acoperim cu tabla lindab.Persoana respectiva m-a vazut ... (vezi toată discuția)