avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... inregistrare OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

inregistrare OSIM

clasificarea de pe site-ul OSIM este cea oficiala? pt ca in cererile mele din 2006 apar altfel clasele...
calculatorul online pt taxe e valabil?
Sumele de la rubrica 2 se iau in calcul sau doar 1 si 3?
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2008
lrcos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 13:56, 20 August 2008
lrcos a scris:
clasificarea de pe site-ul OSIM este cea oficiala? pt ca in cererile mele din 2006 apar altfel clasele...
calculatorul online pt taxe e valabil? Sumele de la rubrica 2 se iau in calcul sau doar 1 si 3?

Cred ca e bine sa intrebati direct pe adresa email webmaster@osim.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Web sites copyright kenshy kenshy am si eu o intrebare si nevoie de indrumare..paote cienva arunca un ochi si pe sectiunea asta de calculator si drept..am un site si ca mai toate site-urile ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala.... Aceeasi Aceeasi Stimatii mei , administrez o firma care poarta numele de "xxx" inregistrata la OSIM, si care are ceva vechime...sa zicem peste 10 ani . Constat cu stupoare, cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marci osim ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Vreau sa fac o revista locala distribuita gratuit(Publicitate) Intrebarea este daca numele revistei este \\"aaaaa\\" si numele firmei este ... (vezi toată discuția)