avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... circulatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

circulatie

buna ziua am o intrebare am accidentat pe trecerea de pietoni 4 persoane .0singira persoana o fetita a avut nevoie de spitalizare a avut fractura .asigurarea plateste ingriziri medicale si morale fetitei. multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:35, 31 Iulie 2011
Da, RCA-ul plateste si daune morale în limita a 3.500.000 euro.
Toate daunele rezultate in urma unui eveniment rutier se platesc de asiguratorul RCA al vinovatului daca acesta dispunea de o polita valabila in momentul evenimentului, indiferent de natura daunelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu un sergent angajat in mapn alin2314 alin2314 am fost lovit de un militar pe trecerea de pietoni care se deplasa la locul de munca si am suferit mai multe fracturi am cml 35-40 zile de la medicul legist ... (vezi toată discuția)
Accident cu vătămare corporală. cât trebuie să plătească șoferul vinovat? Emitza Emitza Cât trebuie să plătească un șofer care se declara vinovat într un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă cu fracturi și entorsă la ... (vezi toată discuția)
Fetita de 4 ani impreuna cu mama ei grav accidentate pe trecere de pietoni tataranadrian tataranadrian buna ziua,a-si dori un raspuns la intrebarea mea daca se poate.sunt tatal unei fetite de 4 ani care impreuna cu mama ei(sotia mea),in data de 04.07.2013 au ... (vezi toată discuția)