buna ziua,a-si dori un raspuns la intrebarea mea daca se poate.sunt tatal unei fetite de 4 ani care impreuna cu mama ei(sotia mea),in data de 04.07.2013 au fost grav accidentate pe o trecere de pietoni semnalizata si marcata corespunzator,inainte de a incepe traversarea sotia mea s-a asigurat si pe banda nr 1 ,s-a oprit un autoturism care le-a acordat prioritate de trecere,dupa ce au trecut de banda nr 1 ,pe banda nr 2 in acelasi sens de mers,a aparut un autoturism care fara sa frineze le-a lovit in plin,sotia a fost accidentata mai usor niste julituri mai severe dar fara rupturi,dar in schimb fetita noastra a fost aruncata pe capota dupa care a cazut sub masina si a fost tirita 23 metri pina cind soferul a intentionat sa se opreasca(au mai fost si alte persoane pe aceasi trecere dar nu au fost atinse).fetita noastra in urma accidentului a fost dusa de urgenta la spital unde tot in regim de urgenta s-a intervenit chirurgical,avind fractura femur sting(i s-a introdus o tija metalica in picior)leziune intractracraniana cu plaga deschisa,plaga deschisa a pleoapei,multiple alte plagi,medicina legala a acordat fetitei70-80 zile ingrijiri medicale ,iar sotiei 5 zile,mentionez ca domnul dr cine a operat fetita ne-a spus ca dupa circa 3-4 luni va fi o alta interventie chirurgicala necesara ptr a schimba tija din piciorusul fetitei,nu stim daca acea interventie care urmeaza daca in urma ei se vor da alte zile de ingrijiri medicale si se va atasa ulterior la dosar sau cum se procedeaza.am luat legatura cu un avocat si ne-a spus sa cerem despagubiri prin instanta la asigurari,dar posibil sa ne putem intelege cu ei si pe cale amiabila,am luat legatura si cu inspectorii de asigurari dar ptr moment suntem doar la inceput,inca nu au primit actele din partea politiei,va rog dati-mi un sfat cum sa procedez in continuare fiindca avocatul nostru este in concediu si nu il putem contacta,mentionez ca fetita este unicul nostru copil care s-a nascut dupa circa 10 ani de tratamente in tara dar mai ales in Ungaria unde s-a si nascut,dorim sa avem copilul inapoi fara nici o problema de sanatate,si fara urmari nici vizibile nici ascunse,dorim sa ducem fetita intr-un spital din ungaria ptr urmatoarele interventii chirurgicale,dar nu stim daca ne vom putea permite, intregul tratament,si cam ce suma am primi din partea firmei de asigurari,da-timi va rog niste sfaturi. daca este posibilitate ca sotia sa se impace cu soferul si cu cazul fetitei sa mergem mai departe cu asigurarea sau prin instanta.va multumesc ?o zi buna
Cel mai recent răspuns:
Laszlo Bicsak , Alte profesii
21:33, 23 Iulie 2013