avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reducere de pedeapsa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reducere de pedeapsa?

ESTE CONDAMNAT LA 2 ANI SI 4 LUNI DE INCHISOARE PENTRU FURT CALIFICAT DIN DATA DE 20 SEPTEMBRIE 2010 . CAND SE SCHIMBA CODUL PENAL IN OCTOMBRIE POATE SAL ELIBEREZE ? SAU SAI MAI REDUCA DIN PEDEAPSA?
fabian001 a scris:

ESTE CONDAMNAT LA 2 ANI SI 4 LUNI DE INCHISOARE PENTRU FURT CALIFICAT DIN DATA DE 20 SEPTEMBRIE 2010 . CAND SE SCHIMBA CODUL PENAL IN OCTOMBRIE POATE SAL ELIBEREZE ? SAU SAI MAI REDUCA DIN PEDEAPSA?

Stai linistit ca in noul cod penal furtul calificat nu o sa mai fie incriminat asa ca o sa il elibereze sigur. Atat doar sa se aprobe noul cod penal inainte sa isi termine de ispasit pedeapsa prietenul tau, altfel nu te ajuta prea mult.
Furtul calificat nu o sa mai fie incriminat?:rofl: buna asta.
Nu, domnule, furtul calificat este in continuare incriminat si asa va ramane pana cand ne vom intoarce sa traim in pesteri.
1. Nu o sa fie eliberat sub nicio forma.
2. Din moment ce pedeapsa nu depaseste limita maxima pt aceeasi infractiune prevazuta in Noul cod penal, atunci nu se va reduce.
3. Noul cod penal nu va intra in vigoare in octombrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de noul cod penal din februarie 2014? eveline22 eveline22 sunt condamnata 3ani cu executare pt furt calificat,dc se da acest decret eu beneficiez dc inca sunt in libertate ?cu toate ca sunt primar nu mai am nimic la ... (vezi toată discuția)
Ultraj elelnacristina elelnacristina am inteles ca exista un nou cod penal care va intra in vigoare anul acesta...si ca va ajuta persoanele private de liberate...ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)
Redozari si decrete 2011 alexandrarusu alexandrarusu as vrea sa stiu si eu despre ce este vorba cu aceste noi decrrete de redozari sh gratieri care se dau din 1 octombrie 2011 si despre noul cod penal si daca ... (vezi toată discuția)