avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii?

Am o dilema. Ajutati-ma sa o dezleg. O persoana lucreaza la o societate 4h,la alta 4h si va urma sa lucreze la una bugetara 4h contabil si inca 4h secretar. La primele doua cu contract de munca. Cum sa procedeze la cea bugetara?
In sectorul bugetar, angajarea se face prin c.i.m.
Si cu un program de la 19 la 23:D
se fac doua contracte de munca ?
Art.35 alin.1 C.mun. prevede ca , orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
Cum credeti ca este mai bine?

Alte discuții în legătură

Cumul de functii in institutie publica gabituica gabituica Va rog sa imi spuneti daca intr-o institutie publica aflata in subordinea consiliului local o persoana cu functie de conducere ,respectiv director, care a ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare noa noa Cunoaste cineva o modalitate legala de intocmire a fomalitatilor de plata a unor angajati care fac ore suplimentare in fiecare zi insa din cauza prevederilor ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca la acelasi angajator filipl filipl Buna ziua, Doresc sa va intreb daca o persoana angajata la o institutie bugetara cu o norma de baza , poate participa la concurs pentru inca 0,5 norma pe ... (vezi toată discuția)