avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... CSM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

CSM

Buna seara,
As dori sa stiu unde este sediul CSM, un punct de reper, ceva? mijloace de transport din Piata Unirii pana acolo? Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: carmesi , utilizator 23:51, 31 Iulie 2011
Gasiti datele de contact aici :
[ link extern ]
vis - a -vis de spitalul militar, cladirea mare albastra
carmesi a scris:

Buna seara,
As dori sa stiu unde este sediul CSM, un punct de reper, ceva? mijloace de transport din Piata Unirii pana acolo? Multumesc anticipat!

Mijloace de transport : metroul pana la Gara si apoi luati trolebuzul nr.96, 85 o statie. Dupa coborare , va intoarceti inapoi in directia de mers spre Carrefour Orhideea.
Multumesc frumos pt informatii!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traseu metrou bucuresti valcris valcris Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Daca ma aflu in Bucuresti, la statia de metrou Gara de Nord, cum pot ajunge (tot cu metroul) in ... (vezi toată discuția)
information TinkerbellAlex TinkerbellAlex Hello people! Am sa apelez din nou la ajutorul dvs. si am sa va rog, daca se poate, sa-mi spuneti si mie cum ajung de la Autogara Militari- sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Sugestii de la "experti" pentru cei care vor sustine pentru prima data examenul la inm me-alina me-alina DESCHID ACEST TOPIC CU SCOPUL DE A AFLA DIN EXPERIENTA ALTORA CARE AU MAI SUSTINUT ADMITEREA LA INM [b]REALITATI [/b]INTAMPINATE LA EXAMENUL INM! Este indicat ... (vezi toată discuția)