Hello people! Am sa apelez din nou la ajutorul dvs. si am sa va rog, daca se poate, sa-mi spuneti si mie cum ajung de la Autogara Militari- sect 6 Bucuresti ,la Romexpo sect 1, unde isi are sediul Kanal D? Ce mijloace de transport in comun trebuie sa iau? Cu metroul pana unde pot sa merg de la Pacii? cam cat dureaza sa ajung de la Autogara Militari la sediul Kanal D? Va rog mult de tot sa ma sfatuiti in aceasta privinta.....Multumesc anticipat!
Mergeti cu metroul de la Pacii pana la Piata Unirii unde schimbati cu M2 si mai mergeti 2 statii pana la Piata Romana. Iesiti din metrou si luati autobuzul 331 sau 131 pana la Piata Presei Libere, unde gasiti Romexpo. In maxim o ora puteti parcurge acest traseu.
Hello people! Revin aici,si va cer din nou ajutorul...Astfel ca, va rog, daca se poate,sa-mi spuneti si mie cum ajung de la Autogara Militari la sediul Studio Moderna ? Ce mijloace de transport in comun trebuie sa iau? Cu metroul pana unde pot sa merg de la Pacii?
Multumesc anticipat! Un week-end cat mai placut si mai "racoros"!:)
Csm
carmesi
Buna seara,
As dori sa stiu unde este sediul CSM, un punct de reper, ceva? mijloace de transport din Piata Unirii pana acolo? Multumesc anticipat!
(vezi toată discuția)