avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Information
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Information

Hello people! Am sa apelez din nou la ajutorul dvs. si am sa va rog, daca se poate, sa-mi spuneti si mie cum ajung de la Autogara Militari- sect 6 Bucuresti ,la Romexpo sect 1, unde isi are sediul Kanal D? Ce mijloace de transport in comun trebuie sa iau? Cu metroul pana unde pot sa merg de la Pacii? cam cat dureaza sa ajung de la Autogara Militari la sediul Kanal D? Va rog mult de tot sa ma sfatuiti in aceasta privinta.....Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: TinkerbellAlex , utilizator 01:05, 21 Iulie 2012
Mergeti cu metroul de la Pacii pana la Piata Unirii unde schimbati cu M2 si mai mergeti 2 statii pana la Piata Romana. Iesiti din metrou si luati autobuzul 331 sau 131 pana la Piata Presei Libere, unde gasiti Romexpo. In maxim o ora puteti parcurge acest traseu.
Multumesc mult ptr. ajutor! Mult succes in tot ceea ce intreprindeti!
Un week-end placut! Si cat mai putin "umed"!:)) :-p
Hello people! Revin aici,si va cer din nou ajutorul...Astfel ca, va rog, daca se poate,sa-mi spuneti si mie cum ajung de la Autogara Militari la sediul Studio Moderna ? Ce mijloace de transport in comun trebuie sa iau? Cu metroul pana unde pot sa merg de la Pacii?
Multumesc anticipat! Un week-end cat mai placut si mai "racoros"!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traseu metrou bucuresti valcris valcris Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Daca ma aflu in Bucuresti, la statia de metrou Gara de Nord, cum pot ajunge (tot cu metroul) in ... (vezi toată discuția)
Csm carmesi carmesi Buna seara, As dori sa stiu unde este sediul CSM, un punct de reper, ceva? mijloace de transport din Piata Unirii pana acolo? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna dimineata. domeniul ssm Ionut.ion Ionut.ion Buna dimineata. In primul rand i-mi cer scuze daca am ales categoria de intrebari gresita dar sunt nou aici si.... Intrebarea, nelamurilea, in domeniul SSM ... (vezi toată discuția)