avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... activitate S.R.L.-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

activitate S.R.L.-D

Buna ziua,
In luna martie am infintat un S.R.L.-D pentru care am depus planul de afaceri si astept inca un raspuns. Intre timp am inceput activitatea prin mijloacele pe care le-am avut la dispozitie, si am inceput sa realizez venituri din productie. Intrbarea este mai pot obtine finantarea de la stat?
Mentionez ca am nevoie de acesti bani pentru achizitionarea unor utilaje de care am nevoie pentru a usura si a inbunatati calitatea produselor fabricate, dar nu mai puteam amana inceperea activitatii intrucat depind de aceste venituri si trebuia sa onorez comenzile pe care le aveam.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aannaamaria , utilizator 14:19, 31 Iulie 2011
E un drept, activitatea pe care le-ai demarat, care nu este restrictionat la obtinerea fonduri nerembursabile, si nici obtinerea fonduri este conditionat la inactivitatea firmei, decat la forma societara SRL-D, si calitatea planul de afaceri. In alte cuvinte, ceea ce nu este restrictionat prin legea este permis. Succes.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circuit documente financiar-contabile mari.a mari.a Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de circuit al documentelor financiar-contabile pentru activitatea de productie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)