avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare

buna ziua .in anul 2009 bunicii mei mia facut act vanzare cumparare mie si tatalui meu prin judecatorie.anul acesta vrea sal farame actul spunand ca nu a semnat ei nefiind adevarat se poate anula actul .multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 13:47, 31 Iulie 2011
Dati-ne mai multe detalii despre acea hotarare judecatoreasca?
Prin ea a fost consfintita o tranzactie sau instanta a pronuntat o hotarare care tine loc de act de vanzare cumparare?
a fost un act de vanzare cumparare cu suma de bani,si drept de abitatie.hotararea a fost definitiva si irevocabila nu sa tina loc de act
Bunicii dvs. au semnat in fata instantei?
nu au semnat in fata instantei
dar am cerut expertiza grafologica
Ca sa nu o mai lungim, spuneti-ne care a fost obiectul procesului si care a fost solutia instantei.

Alte discuții în legătură

Divort prin comun acord Nacu Nacu Divortez de sotul meu dupa 7 ani de casatorie , nu avem copii , avem un apartament si locuim cu bunica sotului . Apartamentul l-am cumparat de la bunica ... (vezi toată discuția)
Valoare contract de vanzare cumparare teren scris de mana msanyix msanyix Buna ziua Va rog sa-mi dati un sfat referitor la urmatoarea problema. Bunicul meu teoretic a vandut un teren de aprox 1800 mp in anii 1990-1995 unei ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare - executare cumparator apetra apetra Cumparator in cazul achizitiei unui teren si a unor imobile; suntem in faza in care asteptam cele 30 zile pentru exercitare drept preemtiune. Nu este prevazuta ... (vezi toată discuția)