avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare

buna ziua .in anul 2009 bunicii mei mia facut act vanzare cumparare mie si tatalui meu prin judecatorie.anul acesta vrea sal farame actul spunand ca nu a semnat ei nefiind adevarat se poate anula actul .multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 13:47, 31 Iulie 2011
si daca se dovedeste a fi a lor semnaturile mai poate sal farame actu
Initial ati spus ca bunicii v-au vandut prin judecatorie.
Prin judecatorie nu se fac vanzari. Vanzarile se fac la notar. La judecatorie puteati ajunge daca aveati un antecontract de vanzare cumparare sau o vanzare informa, costatata printr-un inscris olograf (”chitanta de mana” ) si daca bunicii nu mai doreau perfectarea vanzarii in forma autentica.
Un asemenea proces se putea finaliza fie printr-o tranzactie (un acord incheiat intre dvs. si bunici) semnata in fata instantei si urmata de pronuntarea unei hotarari judecatoresti care sa consfinteasca intelegerea, fie prin pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act autentic de vanzare cumparare.
Din raspunsurile dvs. reiese ca nu a fost nici una, nici alta.
Intrebarea fireasca este : pentru ce v-ati judecat?.
Ati mai spus si ca hotararea judecatoreasca este definitiva si irevocabila. Aceasta presupune ca procesul s-a incheiat.
Apoi ati spus ca procesul inca este in curs de judecare si s-a dispus efectuarea unei expertize grafoscopice.
Pana la urma cum este?
Va rog sa intelegeti ca daca nu ne furnizati date corecte si concrete, nu va putem da un raspuns valabil.
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prin comun acord Nacu Nacu Divortez de sotul meu dupa 7 ani de casatorie , nu avem copii , avem un apartament si locuim cu bunica sotului . Apartamentul l-am cumparat de la bunica ... (vezi toată discuția)
Valoare contract de vanzare cumparare teren scris de mana msanyix msanyix Buna ziua Va rog sa-mi dati un sfat referitor la urmatoarea problema. Bunicul meu teoretic a vandut un teren de aprox 1800 mp in anii 1990-1995 unei ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare - executare cumparator apetra apetra Cumparator in cazul achizitiei unui teren si a unor imobile; suntem in faza in care asteptam cele 30 zile pentru exercitare drept preemtiune. Nu este prevazuta ... (vezi toată discuția)