avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie

Am fost prins in trafic cu o alcolemie de 1, 49 la mie, am cerut recalculare la iml si mi-a venit raspunsul cu o alcolemie de 0, 60 la mie, dar procurorii si judecatorii nu doresc s-o ia in considerare, motivand ca am 3 declaratii in care spun ce am consumat, eu am cerut recalcularea, iar ei au trimis la iml si-a venit 0,60 la mie, cum sa procedez sa-mi ia in considerare rezultatul de la iml???
Va multumesc!!!
Sunt obligați sa ia in calcul rezultatul de la IML. Trebuie sa va angajați un aparator care știe sa va reprezinte, nu un simplu avocat care nu a mai avut in viața lui un proces de acest gen! Exista avocati si experti specializati! Cautati unul!
Va multumesc, dar nu stiu nici unde sa caut, ati putea sa-mi recomandati unul bun?
Am un avocat foarte slab!!!
Angajati-va un avocat cu experienta care sa va reprezinte in proces. Intanta va fi obligata sa tina cont de rezultatul recalcularii. Acum sincer vorbind si mie mi se pare curios cum de au gresi calculul atat de flagrant cei de la IML! Dar asta e.
Nu au gresit cei de la IML, am dat 3 declaratii. una in seara cand m-a prins, una la procuror si una in fata instantei, s-au treimis toate la IML si numai una mi-au luat-o in considerare si mi-a iesit 0,60 la mie, acum nu vor sa mi-o ia in considerare???
Ce pot face???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool tequila tequila in mai 2009 am fost oprit de politia rutiera si testat cu aparatul etilotest la care mi-a iesit o valoare de 0,43 ..am mers la IML unde mi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt alcool? alex123alex alex123alex salut, Am calcat si eu stramb in data de 12 Feb 2010. Cand am suflat in echilotest a indicat o valoare de 0,46 alcool in aerul expirat. Am fost dus la ... (vezi toată discuția)
In legatura cu recalcularea alcoolemiei riki_adr riki_adr Buna, In luna oct2008, am condus sub influenta alcoolului, am fost oprit si testat (nu am avut nici un incident). Acum imi pare f rau, dar asta este ..., ... (vezi toată discuția)