avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de evacuare a cumparatorilor in contractul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de evacuare a cumparatorilor in contractul de vanzare cumparare cu uzufruct

O batrana a vandut imobilul prin contract de vanzare cumparare cu uzufruct. Cu acceptul ei cumparatorii sau mutat intr-o camera la inceput, iar dupa o perioada de timp au mutat-o pe batrana intr-o magazie, nemaiacordandu-i atentie.
Cum se face o cerere de evacuare a cumparatorilor pe perioada cat batrana mai traieste si carei instante trebuie adresata (parchet sau judecatorie).
Se poate poate anula in instanta acest contract?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:55, 31 Iulie 2011
Da, se poate anula!

Se poate adresa cu o cerere in acest sens judecatoriei in circumscriptia careia se afla imobilul respectiv.
Daca cumparatorii nu au respectat clauzele contractuale acestia pot pierde procesul.Trebuie insa vazut contractul pentru o analiza concreta.
clauza contractului era doar rezerva uzufructului? nu exista si clauza de intretinere? doamna are optiunea sa promoveze actiune in instanta pt rezilierea contractului de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare cumpărare cu clauza de întreținere și uzufruct ContSters287513 ContSters287513 Avem un act de vânzare cumpărare cu clauza de întreținere și uzufruct viagera cu 2 persoane. Una a decedat. După decesul cealaltă persoana a adus o ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager liviu25 liviu25 ce inseamna exact contract vanzare-cumparare cu UZUFRUCT VIAGER,k m am dus la politie sa mi skimb buletinu,si trebuia sa ii aduc pe ai mei,sa dea declaratia de ... (vezi toată discuția)
Contracte vanzare cumparare ocineanugeorgiana ocineanugeorgiana eu si sotul meu locuim de 10 ani cu bunica lui care i a facu contract de vanzare cumparare acum 12 ani in care se specifica care drept de uzufruct viager atat ... (vezi toată discuția)